«

»

výzva – Pozor na krádeže

Vážení spoluobčané, věnujte pozornost této výzvě.
Na základě množících se případů vloupání a krádeží do rodinných domků, a to i v denní dobu, Vás žádáme o velikou obezřetnost, všímavost a zabezpečování svých domů, garáží a zahrad tak, aby nebyly lehce dostupnou příležitostí pro tyto zloděje. Rovněž Vás žádáme, abyste v případě zjištění výskytu podezřelé osoby nebo skupiny osob toto ihned nahlásili na obecní úřad nebo Policii České republiky.

Děkujeme Vám za Vaši všímavost

Osadní výbor Hůrka

4 komentáře

skrýt

  1. Tery napsal/a:

    Děkujeme za upozornění, ale i když si dům a okolí zabezpečíme velmi dobře, tak onen lupič není hloupý a klidně „rozfláká“ nějaké to okno nebo vypáčí dveře. A jelikož asi všichni tušíme kdo je onen „Lupka“, nebylo by od škody trošku mu domluvit /i ručně/ ať od této činnosti rychle opustí…
    Všechny zdravím

    Internet Explorer 6.0 Windows XP
    1. Dan napsal/a:

      Myslím, že všichni to netuší ani já to netuším. Pokud ty ano, tak tvoji povinností spořádaného občana to nahlásit! Nazdar.

      Firefox 15.0.1 Windows XP
    2. Segi napsal/a:

      Souhlasím s Danem, pokud něco víš, nahlas to. Ja taky ani netuším.
      Přeju Ti hodně zdraví, když jsi teďka ten korunní svědek 🙂

      * Nehodící se škrtněte
      nezloděj
      zloděj

      Opera 12.02 Windows 7
      1. Terka napsal/a:

        CHa cha ty jsi mě rozesmál-nejsem žádný korunní svědek!!! Už jsem zařídila, co jsem pokládala za vhodné a teď je na druhé straně, jak s tím naloží.

        Internet Explorer 6.0 Windows XP

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zobrazena.

K formátování textu můžete použít tyto formátovací HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>