«

»

Myslivecký hon a Štěpánská poslední leč v Hůrce

Myslivecké sdružení Hůrka v pondělí 26. prosince 2016 uspořádalo tradiční Štěpánský hon.

foto_stepanska_posledni_lec_ms_hurka_12-2016_foto_honMyslivci a honci se sešli v 8 hodin ráno v sále KD Hůrka. Ochutnali výbornou zelňačku a připravili se na hon. Po slavnostním zahájení se skupina 29 myslivců a 35 honců, vydala na první leč do Boří. Bylo políčeno na divoká prasata, ale ta bohužel v noci pouze prošla. Dále se prošel Horecký kopec, bažantnice a Panský les. Poslední lečí bylo opětovné vyhnání bažantů z Horeckého kopce k bažantnici. Na honě, bylo střeleno 33 kohoutů bažanta divokého a 2 zajíci.

foto_stepanska_posledni_lec_ms_hurka_12-2016_foto_zabavaV podvečer začala „Štěpánská poslední leč“. Zábavu hudebně doprovázel pan Zelina z Libhoště. V zaplněném sále se tančilo do pozdních nočních hodin. Vrcholem večera byla bohatá tombola s kusem kance v hlavní ceně.

text: Daniel Glogar
foto: Ladislav Segeťa a Vlastimil Bajza

1 komentář

skrýt

  1. segi napsal/a:

    Zajímavé fotky i momentky 🙂
    … třeba tato:

    Firefox 50.0 Windows 10 x64 Edition

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zobrazena.

K formátování textu můžete použít tyto formátovací HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>