«

»

foto – Myslivecké odpoledne 2012

Areál bývalé školy v Hůrce hostil v sobotu 23. června 2012 druhý ročník Mysliveckého odpoledne pořádaný Mysliveckým sdružením Hůrka.
Krásné počasí přispělo k výborné účasti hostů z Hůrky i z okolí. Jako na každé myslivecké akci byly tradičně přichystány chutná jídla jako srnčí guláš, dančí na smetaně, divočák se zelím a šípkovou omáčkou.
Součástí Odpoledne byla výstava fotografií živočichů a přírody z Oderských vrchů a prezentace o spoluúčasti Hůrky na soutěži Vesnice roku 2012. Nechyběly ukázky agility (závody se psy přes překážky) a nejen pro děti bylo přichystáno střílení ze vzduchovky na padací divočáky a do papírových terčů.
K večeru se losovala tombola o množství cen se srnčím jako hlavní výhrou. Západ slunce a tmu pak prostoupily tóny živé hudby.

Pozvánka na Myslivecké odpoledne.

Fotoalbum ke stažení (.zip, 130 MB)

1 komentář

skrýt

  1. Petra Doleželová napsal/a:

    Dobrý den,
    děkujeme za krásné fotečky naší činnosti u Vás na Mysliveckém odpoledni. Jsme rádi za spolupráci s MS Hůrka a těšíme se i na další Vaše akce, které rádi podpoříme naší přítomností s hafíky.
    Za AgiDivoši o.s. Petra Doleželová

    Firefox 10.0.2 Windows 7

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zobrazena.

K formátování textu můžete použít tyto formátovací HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>