«

»

info – Hasičské soustředění 25.7. – 29.7. 2011

V pondělí 25.7. vyrazili naši mladí hasiči na tradiční letní hasičské soustředění.

Sraz byl před naší hasičárnou. Po naložení batohů, různých tašek, dřeva a dalších nezbytných důležitých věcích, jsme auty vyrazili na cestu. Náš cíl byl kemp Vodních Sportů v Bělově u Otrokovic. Po bezpečném dojetí jsme se ubytovali v malebných chatkách. Zázemí kempu všem vyhovovalo.Velká klubovna na hraní různých společenských her, prostorná kuchyň na vaření jídel. Před chatami velký bazén, hřiště, ohniště.

Arcibiskupský zámek v Kroměříži

Kolem kempu tekla řeka Morava. Opodál byla in line dráha, po které jsme jezdili na bruslích. Počasí nám sice moc nepřálo, ale nenechali jsme se tím odradit.

Následující den jsme vyrazili do nedalekého Kroměříže na Arcibiskupský zámek, Zámeckou věž a Podzámeckou zahradu. Prošli jsme si náměstí a došli jsme do Květné zahrady.

Baťův mrakodrap


Ve středu jsme si udělali výlet do Zlína, kde jsme navštívili Obuvnické muzeum a bývalou Správní budovu firmy Baťa – „Baťův mrakodrap“. V mrakodrapu jsme vyjeli výtahem na terasu, kde je krásný výhled na město Zlín a její okolí. Večer nás čekala stezka odvahy. Vystrašení jsme ulehali k spánku.

Šterková jezera, Spytihněv

Další den jsme byli hrát do nedaleké „štěrkovny“ minigolf. Koupali jsme se v bazéně a hráli nejrůznější hry. Počasí se nám umoudřilo a sluníčko začalo pálit. Taky bylo načase.

Přišel pátek a to byl náš poslední den. Provozovatel kempů vytáhl z hangáru na řeku Moravu motorový člun. Ti zdatní si konečně mohli vyzkoušet jízdu na vodních lyžích taženou na laně za motorovým člunem. Byla to paráda. Na závěr, jsme všichni dostali malované diplomy na památku. V podvečer jsme si sbalili věci, rozloučili se a jeli domů.

Děkujeme našim vedoucím, kteří se o nás starali a vytvořili nám krásně strávený prázdninový týden a provozovateli vodního kempu vodácky „Ahoj“.

Za všechny hasiče, kteří se zúčastnili, napsal Daniel Glogar.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zobrazena.

K formátování textu můžete použít tyto formátovací HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>