«

»

foto – VII. Sportovní zábava

V pátek 10.2.2012 se uskutečnila sále bývalé školy již 7. Sportovní zábava. Akci pořádaly Cvičenky a Sbor dobrovolných hasičů z Hůrky.

Jako předešlé roky vedla vystoupení Dáša Boková, se seznámením programu zábavy jí pomáhal Láďa Segeťa. Přivítali, již horčanům známou, skupinu DUET. Pánové z Valach, kteří výborně provázeli hudbou, zpěvem i slovem až do pozdních nočních hodin.

První bod programu bylo taneční vystoupení slečny Kláry Novotné ve stylu Shakiry.

Naše cvičenky poté pro nás měly secvičený speciální kus se zajímavým provedením. Na téma písničky „To máme mládež“ od Petry Janů navázaly na předešlé vystoupení. Oblečené v kabátech a šátcích žen pokročilého věku si vzaly na paškál právě vystoupení Kláry. Nápad měl velký úspěch u diváků, po vystoupení se zapojili do taneční zábavy většina z přítomných.

Jako minulý rok tak i letos byl připraven dančí guláš, který podávaly holky v baru Coolna.

Po půlnoci se rozdávala tombola a tahaly výhry slosovatelných lístků. Pravda, vznikl určitý zmatek v systému losování, ale to do příště doladíme.

Pořadatelé děkují za hojnou účast a také sponzorům za věcné a peněžní dary a těší se na další spolupráci.

Sponzoři

Cvičenky, Obecní úřad, Hasiči, Myslivci, Petr Dorazil, Dušan Kachel, Ivo Kachel, Igor Caban, Vladimír Novotný, Karel Kovář, Dušan Dorazil, manželé Segeťovi, Ludmila Dorazilová (obchod), manželé Novosadovi, manželé František a Eva Pavlíkovi, Roman Škuca (hospoda), Radek Tomčák (hospoda), manželé Daniel a Jana Glogarovi, Jaromír Hasal, Petr a Denisa Cabanovi, manželé Zajícovi, knihkupectví NJ (p. Fialová)

Fotoalbum ze zábavy

Fotoalbum ke stažení (.zip, 322 MB)

2 komentáře

skrýt

  1. Terka napsal/a:

    Fotečky jsou moc krásné:) Jirka a Ládík jsou kluci šikovní a všichni jsme se poznali
    Tak doufám, že příští rok to bude zase tak suprovní:) Kluci díky za ochotu…
    Zdravím Terča

    Internet Explorer 6.0 Windows XP
    1. Segi napsal/a:

      Díky Teri 🙂

      Fotky se nám ale tentokráte moc nepovedly, trochu jsme zaexperimentovali, ale do příště už víme víc 😛 Možná to ale vidíme moc přísně, trochu jsme tím postižení.

      Každopádně nápad a provedení supr. Velký dík všem organizátorům, účinkujícím a návštěvníkům… a vlastně všem. Bez vás by jsme nemohli fotit a filmovat 😉

      Opera 11.61 Windows 7

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zobrazena.

K formátování textu můžete použít tyto formátovací HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>