«

»

Daruj krev s dobrovolnými hasiči

Vážení členové a funkcionáři okresu Nový Jičín.

Květen stejně jako v minulých letech, tak i letos bude měsícem symbolizujícím pomoc bližnímu svému. Opět cítíme potřebu ukázat veřejnosti, že jako hasiči nikdy nemyslíme jen na sebe a jsme připraveni pomáhat.

Také v letošním roce proběhne akce „Daruj krev s dobrovolnými hasiči“, vyhlášená v roce 2009 Výkonným výborem OSH Nový Jičín, podpořená Shromážděním představitelů OSH Moravskoslezského kraje a IV. sjezdem SH ČMS.

Po dohodě s transfuzní stanici v Novém Jičíně se akce budou konat vždy ve čtvrtek, a to 4., 11., 18. a 25. května 2023, vždy v době od 5.45 do 10.00 hodin, v transfuzní stanici Nemocnice Agel v Novém Jičíně.

Prosím:
– dárce a prvodárce krve, proveďte registraci, např. v Novém Jičíně ZDE,
– pravidelní dárci, zkuste si naplánovat svůj odběr na měsíc květen 2023 ve svých odběrných místech,
– všichni, kteří v měsíci květnu 2023 darují krev nebo plazmu, ať při registraci na TS oznámí, že se zúčastňují akce „Daruj krev s dobrovolnými hasiči“.

Tato akce má jistě významný humanitární cíl. Je možné již dnes oznámit, že i v letošním roce bude v rámci okresu Nový Jičín odměněn SDH, který vyšle nejvíc prvodárců a SDH, který vyšle celkově nejvíc dárců krve.

Doporučuji účast na akci ve stejnokroji SH ČMS.

Moc děkuji za spolupráci a přeji příjemný den.

Stanislav Kotrc, starosta
SH ČMS – Okresní sdružení hasičů Nový Jičín

www.oshnj.cz

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zobrazena.

K formátování textu můžete použít tyto formátovací HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>